logo

TwitterFacebookLinkedinTwitter

Ik geef graag ingrediënten voor het leven

angst verlamt & vreugde ontspant

Als zelfstandige onderneemster weet ik wat het is om de juiste balans te vinden. Door mijn positieve kijk op het leven, mijn creativiteit & analytisch vermogen ben ik altijd op zoek naar pragmatische oplossingen. Mijn kennis, ervaring & energie deel ik graag als vertrouwensmentor en energizer om ook rust en harmonie in jouw leven te creëren.

 

 

 

Na mijn V.W.O.-opleiding ben ik gaan studeren. Ik heb mijn Henley MBA behaald, afgestudeerd op relatiemarketing. Daarna ben ik met wat omzwervingen terecht gekomen in het familiebedrijf. Na zo’n 15 jaar daaraan leiding gegeven te hebben ben ik vertrouwensmentor geworden. Wat voor mij een logische stap is! Ik heb me altijd al bezig gehouden met positiviteiten & vertrouwenskwesties.

Als vertrouwensmentor en energizer deel ik mijn werk- & levenservaringen. Het leven is een aaneenschakeling van veranderingen. Ondanks dat heb ook jij weerstand tegen verandering. Ik help je makkelijker keuzes te maken, beter je grenzen aan te geven & weer rust in je leven te krijgen. Ik ben een encourager, geef jouw een beter perspectief, zet je in jouw eigen kracht  & geef persoonlijke aandacht. Als catalyst help ik je als het ware het proces van je verandering te versnellen. Door de ‘sluipmoordenaar’ die maar energie van je blijft vreten eindelijk je weerstand los te laten en je veerkracht te ervaren.

.

 

levensingredienten

Wil jij meer minder stress & meer rust? Kijk dan eens op WWW.RITZN.NL/JA

 

Heb jij de moed om te stoppen met MOETEN? En het lef om te gaan leven in plaats van te blijven overleven? Verandering, hoe klein die ook is, roept weerstand & angst op. Daarom is het goed om alle facetten duidelijk in je vizier te hebben.