logo

TwitterFacebookLinkedinTwitter

Moeiteloos beslissingen maken die bij jou passen!

foto_diensten

RITZ&, voor een beter perspectief. Zorgt weer voor rust in je leven.

 

Wil je rust in je hoofd en in je leven?

Wil jij je niet meer klein voelen?

Wil jij ook gezien en gehoord worden?

Dan is het 3 maanden bewustwordings-programma VERTROUW OP JEZELF, omarm jezelf & jouw leven, zeker een aanrader voor je. Zodat je niet alleen rust in je hoofd krijgt, maar ook weer van het leven gaat genieten en weer durft te gaan  dromen. 

Dit programma is ontwikkeld om bewust makkelijker keuzes te maken in je leven. Je bent nu in een situatie waar jij de verantwoordelijkheid weer wilt nemen. Ik help je om jouw leven weer op de rit te krijgen. Zodat jij weer in jezelf gaat geloven, je eigenwaarde weet en vooral jouw ideale leven gaat beleven.Ook al zie je het allemaal niet zitten op dit moment.

 

Je weet helemaal niet waar je moet beginnen om je leven weer op de rit te krijgen. Maar een ding is zeker: Jij wilt dat er iets gaat veranderen in je leven. Jij neemt het heft in eigen handen  en geeft richting aan je leven. Jij bepaalt het ritme van jouw leven ! Je zelfvertrouwen groeit, je gaat beter je grenzen bewaken, je relaties verbeteren en je gaat weer genieten van je levensvreugde.

 

Aan de hand van de RELAX-methode leer je in  praktische en eenvoudige stappen rust te brengen in  je hoofd en jouw leven. Zodat jij weer gaat genieten en stralen. Ook al geloof jij er nu nog helemaal niets van en is je geluk, je eigenwaarde of  je vertrouwen ver te zoeken op dit moment. Wat mij gelukt is, zal ook zeker jou lukken.

Je bent zeker niet de eerste wiens leven na deze 3 maanden positief veranderd.

Na deze 3 maanden maak je bewust betere beslissingen voor jezelf. Deze hebben ook een positieve werking op je relaties, zowel zakelijk alsook privé.

Gun jezelf rust in je leven en geniet weer volop van je leven.
Wil je meer informatie of  je aan te melden voor het VERTROUW OP JEZELF programma klik hier of bel mij  06-57548552

WIL JE ECHT IETS VERANDEREN IN JE LEVEN?

GRIJP NU JE KANS EN NEEM ACTIE OM JOUW IDEALE LEVEN GAAN TE LEVEN

Op 9 september start het online-programma VERTROUW OP JEZELF, omarm jezelf en omarm je leven.

Je ontvangt 12 weken lang iedere week een mail met opdrachten of een verdiepingsopdracht. Het zijn prachtige oefeningen om je bewust te worden wat je wilt, wie je nu werkelijk bent en hoe jij nu  stappen kunt zetten om het leven van je dromen gaan te leven.

De investering in tijd ligt helemaal aan jezelf hoe uitgebreid jij de opdrachten maakt. Maar tel op minimaal 1 -2 uur per week dat je met de opdrachten bezig zult zijn. Omdat het programma impact op je huidige leven heeft, zul je (on)bewust veel vaker tijd aan de oefening besteden. Maar dat is normaal wanneer je in een verander proces zit. Zo implementeer je de dingen ook in je leven. Door actie te ondernemen en te doen.

Weet je van jezelf dat je het moeilijk vindt om de discipline te houden dan is dit een prachtig traject omdat je naast de wekelijkse opdrachten en motivatie en inspiratie ook nog extra persoonlijke ondersteuning in de vorm van 3 skype-sessies ontvangt. Maandelijks lopen we  samen de issues door waar je tegenaan gelopen bent, wat je plannen zijn en hoe je het makkelijker kunt aanpakken om weer gelukkig en ontspannen van je leven te genieten. Deelname met deze persoonlijke ondersteuning van 3 skype-sessies van 50 minuten bedraagt  € 997,-

Maandelijks heb ik plek voor maximaal twee personen om dit prachtige programma 1-op-1 te gegeven. Naast de wekelijkse mails met opdrachten werk je iedere maand een hele dag van 9.00 uur – 15.30 uur met mij samen om te ont-moeten, ont-spannen en vooral te ont-wikkelen. Deze investering in jezelf bedraagt € 2.800,-  voor een individueel 1-op-1-traject, de dagen worden in onderling overleg dan vastgelegd.

Vanaf september is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een groep-traject van minimaal 3 deelnemers- maximaal 6 deelnemers. Naast het online-programma, de persoonlijke skype gesprekken is er ook iedere maand een live dag om samen te werken in velden aan de focus van het thema van de maand. Deelname bedraagt slechts € 1600,-.

 

Voor het individuele programma in juli heb ik nog 1 plek vrij: waaronder bijvoorbeeld donderdag 26 juli, 23 augustus en 20 september. Natuurlijk zijn ook andere data mogelijk in overleg
Voor meer informatie of om je aan te melden voor het VERTROUW OP JEZELF programma klik hier of bel mij  06-57548552

 

Vergelijk jezelf niet met anderen!

RITZ&, voor een beter perspectief  heeft zich als doel gesteld bewustwording van je eigen persoonlijke kwaliteiten om zo vol vertrouwen in het leven te staan. Zodat je niet meer vanuit angst leeft, maar vooral vanuit je kracht de moed hebt om duidelijk grenzen te stellen en jouw ideale leven vormt geeft.

Ook jij bent goud waard! Je verdient het om liefdevol en in harmonie te leven met gemak, gratie en genot. Het leven is veel makkelijker dan je denkt…

Wil je precies weten wat ik voor jou kan betekenen?

Voor meer informatie neem contact op met Lucienne Ritzen: 06-57548552 of mail

 

Er dient van te voren betaald te worden en betalingsregeling is in overleg mogelijk.

De prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele reiskostenvergoeding.